top of page

The Boudoir Sessions

DSC_2651_kopie_PS.jpg

Stijlvolle boudoirfotografie

Ben je er eindelijk klaar voor om die boudoirshoot te boeken waar je al tijden van droomt? Waar jij jezelf helemaal mag laten zien en zijn? Ik heet je welkom in mijn studio in Utrecht voor een geweldige ervaring. 

Een boudoirshoot die life changing is

Ik wil je een veilige ruimte bieden om je mind te openen en verder te kijken dan wat jij ziet als jouw gebreken. Een ruimte waar jij je hele wezen kunt accepteren en waarderen. Waar jij jezelf eindelijk kunt laten zien.

Boudoirfotografie Amsterdam

"See the beauty the rest of the world sees in you."

Dit is een boudoirshoot waarbij jij alles mag laten zien. Gehuld in doeken, naakt, een mooie lingerieshoot, fantastische slipdresses van satijn of fashion styled boudoir. Jij geeft jouw shoot de vorm die bij jou past.  

JOUW INVESTERING

Sessiekosten

De sessiekosten zijn €350 . Dit is inclusief:
- kennismakingsgeprek 
- kledingadvies en styling 
- professionele haarstyling & make-up
- fotoshoot met coaching
- professionele retouching
- persoonlijke revealsessie

 

Fotoproducten

Naast de sessiekosten zijn de fotoproducten los te bestellen. Je kunt kiezen voor luxe fine art prints en prachtige wall art. Ik leg je graag alle details uit tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wil je iemand een sessie cadeau doen? Ook dat kan. 
 

De Boudoir Experience

Consult vooraf

Eerst leren we elkaar beter kennen in een kennismakingsgesprek. Daarin leg ik je alles uit over de boudoirshoot en wat jij op deze dag kunt verwachten. We nemen alles stap voor stap door.

Coaching bij het poseren

Vind je het spannend voor de camera?Ik zorg ervoor dat jij helemaal ontspannen voor de camera poseert en helemaal in flow komt. 

Kledingstyling

Welke kleding draag jij tijdens de boudoirshoot? Kies je voor slipdresses, lingerie, een oversized jasje of puur en naakt. De keuze is helemaal aan jou. 

Jouw luxe fine art prints

Een week na de boudoirshoot ontmoeten we elkaar weer in de studio.. Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, zorg ik ervoor dat jouw producten binnen vier weken bij jou thuis worden afgeleverd,

Professioneel in de make-up!

Op de shootdatum heet ik je welkom in mijn studio in Utrecht. Na een lekker drankje ga jij meteen door naar de make-up artist, waar je professioneel en met veel aandacht wordt opgemaakt. 

Maak vrijblijvend kennis

Dankjewel voor je bericht!

WallartBoudoir.png

“ This is more than a boudoir photoshoot, this is a journey of self-discovery and empowerment”

DSC_0389.jpg
DSC_3561_web.jpg
Boudoirfotografie Amsterdam
Boudoirfotografie Amsterdam
Boudoirfotografie Den Haag
Boudoirfotografie Den Haag
Boudoirfotografie Den Haag
Boudoirfotografie Den Haag
DSC_0100_PS-3.jpg

Klaar voor jouw boudoirshoot?
Boek dan nu je consult.

Sign me up!

Voor veel vrouwen is het een grote stap om echt iets voor haarzelf te doen. Helemaal zoiets als een fotoshoot boeken. Maar echt naar jezelf kijken, daar zit zoveel kracht in. Soms is het net die push om te beseffen dat je nog even door moet, een andere koers moet varen of dat je echt trots mag zijn op wie je bent en wat jij hebt bereikt. Dit is waar het voor mij om draait. Even stilstaan en beseffen, echt beseffen waar jij nu staat in jouw leven. Daar mag je behoorlijk trots op zijn!

bottom of page