The Boudoir Sessions

DSC_0395_web.jpg

Stijlvolle en unieke boudoirfotografie

Ben je er eindelijk klaar voor om die boudoirshoot te boeken waar je al tijden van droomt? In een veilige setting waar jij jezelf helemaal mag laten zien en zijn? Ik heet je welkom in mijn studio in Utrecht voor een geweldige ervaring. 

Een boudoirshoot die bij jou past

Dit is een shoot waarbij jij aan de teugels zit en bepaalt wat boudoir voor jou is. Is dat gehuld in doeken, naakt, in mooie lingerie, fantastische slipdresses van satijn of fashion styled boudoir? Jij geeft jouw shoot de vorm die bij jou past.  

DSC_3388_web.jpg

"Boudoir is lichaamsliefde in haar puurste vorm"

Jouw Boudoir Session

Consult vooraf

Eerst leren we elkaar beter kennen in een kennismakingsgesprek. Daarin leg ik je alles uit over mijn werkwijze en wat jij op deze dag kunt verwachten. We nemen alles stap voor stap door.

Coaching bij het poseren

Ik zorg ervoor dat jij helemaal ontspannen voor de camera poseert . Tussentijds checkt de make-up artist of jouw make-up nog helemaal goed zit. 

Kledingstyling

Wielke items passen precies bij jouw boudoir session? Kies je voor slipdresses, lingerie, een oversized jasje of puur en naakt. De keuze is helemaal aan jou. 

Jouw luxe fine art prints

Een week na de shoot ontmoeten we elkaar weer in de studio.. Nadat je jouw keuze hebt gemaakt, zorg ik ervoor dat jouw producten binnen drie weken bij jou thuis worden afgeleverd,

Professioneel in de make-up!

Op de shootdatum heet ik je welkom in mijn studio in Utrecht. Na een lekker drankje ga jij meteen door naar de make-up artist, waar je professioneel en met veel aandacht wordt opgemaakt. 

JOUW INVESTERING

Sessiekosten €350 

Inbegrepen is:
- kennismakingsgeprek 
- kledingadvies en styling 
- professionele haarstyling & make-up
- fotoshoot met coaching
- professionele retouching
- persoonlijke revealsessie

 

Fotoproducten

Naast de sessiekosten zijn de fotoproducten los te bestellen. Je kunt kiezen voor losse fine art prints, pakketten en prachtige wall art .  Pakketten zijn te bestellen vanaf €750. Wall art is te bestellen vanaf €600. Ik leg je graag alle details uit tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wil je iemand een cadeaubon geven? Ook dat kan. 
 

Maak vrijblijvend kennis

Dankjewel voor je bericht!

WallartBoudoir.png

Jij geeft jouw shoot de vorm die bij jou past

DSC_0381_web.jpg
 

Voor veel vrouwen is het een grote stap om echt iets voor haarzelf te doen. Helemaal zoiets als een fotoshoot boeken. Maar echt naar jezelf kijken, daar zit zoveel kracht in. Soms is het net die push om te beseffen dat je nog even door moet, een andere koers moet varen of dat je echt trots mag zijn op wie je bent en wat jij hebt bereikt. Dit is waar het voor mij om draait. Even stilstaan en beseffen, echt beseffen waar jij nu staat in jouw leven. Daar mag je behoorlijk trots op zijn!

DSC_3561_web.jpg