The Boudoir Sessions

DSC_3561.jpg

Ben je er eindelijk klaar voor om die boudoirshoot te boeken waar je al tijden van droomt? Stijlvol, uniek en in een veilige setting waar jij jezelf helemaal mag laten zien en zijn? Ik heet je welkom in mijn studio in Utrecht voor een geweldige experience. 

Dit is een shoot waarbij jij aan de teugels zit en bepaalt wat boudoir voor jou is. Is dat gehuld in doeken, naakt, in mooie lingerie, fantastische slipdresses van satijn of fashion styled boudoir? Jij geeft jouw shoot de vorm die bij jou past.  

DSC_3388_PS.jpg

"Boudoir is lichaamsliefde in haar puurste vorm"

Jouw Boudoir Session

JOUW INVESTERING

Sessiekosten €350 

Inbegrepen is:
- kennismakingsgeprek 
- kledingadvies en styling 
- professionele haarstyling & make-up
- fotoshoot met coaching
- professionele retouching
- persoonlijke revealsessie

 

Fotoproducten

Naast de sessiekosten zijn de fotoproducten los te bestellen.
Het is mogelijk om losse fine art prints te bestellen, folioboxen, albums, wall art en high res bestanden.  Ik leg je graag alle details uit tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Boek jouw shoot voor 30 november* en ontvang een giftvoucher van €75 voor de aanschaf van jouw fotoproducten.

(*) De shoot zelf mag later plaatsvinden. 

Jij geeft jouw shoot de vorm die bij jou past

DSC_3538_PS.jpg
 

Ik hoop vrouwen mee te geven wat ik zelf heb ervaren, namelijk de transformerende kracht van portretfotografie. Voor veel vrouwen is het een grote stap om echt iets voor haarzelf te doen. Helemaal zoiets als een fotoshoot boeken. Maar echt naar jezelf kijken, daar zit zoveel kracht in. Soms is het net die push om te beseffen dat je nog even door moet, een andere koers moet varen of dat je echt trots mag zijn op wie je bent en wat jij hebt bereikt. Dit is waar het voor mij om draait. Even stilstaan en beseffen, echt beseffen waar jij nu staat in jouw leven. Daar mag je behoorlijk trots op zijn!

DSC_3556_PS.jpg

Wil jij meer weten over The Boudoir Sessions? Stuur mij hieronder een berichtje. 

Bedankt voor je bericht!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn