top of page

The Boudoir Sessions
The Black Edition

Spannend hé een boudoirshoot voor jezelf boeken? Maar wat ontzettend stoer dat je op dit punt bent om eindelijk de sprong te wagen en jezelf in het nieuwe jaar te laten zien. 

Wat is The Black Edition
Een shoot waarbij ik samen met mijn make-up & hair artist ervoor ga zorgen dat jij onvergetelijke portretten van jezelf krijgt. Kwetsbaar en krachtig tegelijkertijd. Het thema is Black Edition, omdat we op deze dag gaan voor de donkere (studio)look, met veel mooie schaduw, mysterieus, sexy en stijlvol. 

Voor jou

  • We maken eerst kennis via Zoom om elkaar beter te leren kennen en samen uit te puzzelen hoe we jouw shoot vormgeven.

  • Ik heet je welkom in mijn studio in Utrecht voor een shoot van 2 uur waarbij ik je begeleid bij het poseren voor de camera.

  • Jouw haarstyling en make-up wordt door een pro helemaal on point gemaakt.

  • In een persoonlijke sessie na de shoot kies jij  jouw portretten.

  • BONUS: 1 fine art print van 20 X 30 cm.

Jouw investering
De sessiekosten voor deze shoot zijn €350. Je ontvangt bij The Black Edition een mooie fine art print van 20 x 30 cm. En natuurlijk heb je de mogelijkheid om meer fotoproducten (fine art prints en wall art) bij te bestellen.

 

Datum: zaterdag 19 februari

Persoonlijke aandacht vind ik ontzettend belangrijk. Daarom zijn er voor The Black Edition maar 3 plekjes. Dus wees er snel bij, leg jouw tijdslot vast en begin het nieuwe jaar als de mooie vrouw die jij bent.

Meer van The White Edition?
Houd jij meer van natuurlijk licht met een zachte, romantische feel? Laat dan gerust je gegevens achter en dan houd ik je op de hoogte van The White Edition in het voorjaar (maart/apr)!

Maureen Mijne Fotografie_boudoir fotograaf.jpg
Maureen Mijne-boudoir-shoot.jpg
Maureen Mijne boudoir-shoot.jpg
boudoir-shoot-maureen-mijne-fotografie.jpg
bottom of page