top of page
boudoirshoot
boudoir photoshoot utrecht

Stijlvolle boudoirshoot

Ben je er eindelijk klaar voor om de boudoirshoot te boeken waar je al tijden van droomt? Waar jij jezelf helemaal mag laten zien en zijn? Ik heet je welkom in mijn studio in Utrecht voor een geweldige ervaring. 

Een boudoirshoot die life changing is

Ik wil je een veilige ruimte bieden om je mind te openen en verder te kijken dan wat jij ziet als jouw imperfecties. Een ruimte waar jij je hele wezen kunt accepteren en waarderen. 

Boudoirfotografie Amsterdam

Waarom een boudoirshoot en waarom nu?

There is no better time than the present

Het is makkelijk om te schuilen achter allerlei redenen waarom je

het niet zou moeten doen. Ik ben te oud, ik heb niet het

juiste lichaam, ik ben niet mooi genoeg, ik sta altijd slecht

op foto's and so on. Elke vrouw die voor mijn camera staat heeft

haar onzekerheden.

Maar wat nu als je de mogelijkheid hebt om fantastische

foto's van jezelf  te laten maken? Waar jouw uniqueness en kracht

vanaf spatten? Wat nu als ik jou kan laten zien hoe mooi je echt bent?

Zou je die kans dan echt aan je voorbij laten gaan?

Een boudoirshoot laat jou zien en voelen dat je er helemaal mag zijn.

Er zijn maar weinig ervaringen zo powerful als je eigen vrouwelijkheid

helemaal omarmen. Zien dat je mooi bent. Ook met al je imperfecties.

Geloof me, je zult versteld staan van jezelf  en de sexyness die jij uitstraalt.

 

Tailormade consult vooraf

Eerst leren we elkaar beter kennen in een kennismakingsgesprek. Daarin leg ik je alles uit over de boudoirshoot en wat jij op deze dag kunt verwachten. We nemen alles stap voor stap door.

Coaching bij het poseren

Vind je het spannend voor de camera?Ik zorg ervoor dat jij helemaal ontspannen voor de camera poseert en helemaal in flow komt. 

Kledingstyling

Welke kleding draag jij tijdens de boudoirshoot? Kies je voor slipdresses, lingerie, een oversized jasje of puur en naakt. Misschien iets uit de studio closet? De keuze is helemaal aan jou. 

Meerdere kledingwissels

Je kunt tot vijf verschillende outfits aan tijdens de shoot. Dat geeft je de ruimte om verschillende looks te rocken. Van dreamy en spicy tot een fijne casual look.

Flawless haar en make-up

Op de shootdatum ben je welkom in mijn studio in Utrecht. Na een lekker drankje word je haar & make-up professioneel en met veel aandacht gedaan om er stralend uit te zien

 

Portret revealsessie

Een week na de boudoirshoot ontmoeten we elkaar weer in de studio. Daar ben je weer even in het moment en kun je genieten van al jouw mooie portretten.  Je koopt enkel de producten die je fantastisch vindt.

De Boudoir Experience boek je nu voor €350
(De fotoproducten bestel je apart)
 

Klaar voor jouw boudoirshoot?
Maak vrijblijvend kennis

Dankjewel voor je bericht!

boudoir photoshoot utrecht

“ Dit is meer dan een boudoirshoot, dit is zelfliefde in  haar puurste vorm. Naar jezelf kunnen kijken en zeggen, ja dit ben ik.”

boudoir photoshoot utrecht

Over mij

Toen ik in 2012 voor het eerst een camera vasthield was daar binnen no-time een liefde voor portretfotografie. In 2018 shiftte mijn focus naar het vastleggen van vrouwen. Ik wil elke vrouw door mijn lens laten zien hoe waardevol en bijzonder ze is. Want als vrouwen zetten we zo vaak de behoeften van anderen voor die van onszelf. We vergeten soms om voor onszelf te zorgen. We voelen ons misschien onzeker of zijn te druk om even op onszelf te focussen. Maar een portretsessie is een kans om daar verandering in te brengen. Het is een ongekende transformatie. Om jezelf weer terug te vinden en je schoonheid te omarmen. Dat gecombineerd met heel veel fun maakt het zo ontzettend de moeite waard

bottom of page