DSC_7078_PS.jpg

"Wanneer jij volmondig ja tegen jezelf durft te zeggen, met al jouw (im)perfecties, wordt het leven alleen maar mooier." 

Fotoshoot JA!

Schoonheid kent geen kledingmaat, geen leeftijd, geen kleur. Jouw schoonheid is onbegrensd en die mag je laten zien. Zeg Ja tegen de vrouw die jij nu bent. Ja tegen de vrouw waar je trots op mag zijn. 

Wat is JA!

JA! is een stijlvolle en unieke fotoshoot die om jou draait. Met een persoonlijk consult vooraf, kledingadvies en styling, professioneel make-up op de set en fijne coaching bij het poseren voor de camera. In verschillende mooie outfits straal jij voor de camera. Met als kers op de taart luxe fine art prints van jouw portretten. Helemaal perfect om in te lijsten en een mooie plek in jouw huis te geven.

"JA! is een stijlvolle en unieke fotoshoot die om jou draait. Met professionele make-up en mooie outfits, straal jij voor de camera." 

Meer dan een fotoshoot

Het is een moment waarop jij, letterlijk en figuurlijk, volop in de spotlights stapt en jezelf laat zien. En daar hoort een verhaal bij. Wat heeft jou hier gebracht? Op dit punt in jouw leven. Welke lessen hebben jou gemaakt tot de vrouw die jij nu bent.? Hoe mooi is het om verhalen met elkaar te kunnen delen en elkaar te inspireren en te motiveren? Als mooi aandenken worden alle bijzondere verhalen van alle vrouwen die meedoen met JA! gebundeld in een mooi magazine, 

"25 prachtige vrouwen, 25 bijzondere verhalen, als aandenken gebundeld in een mooi JA! Magazine" 

Voor elke vrouw die durft te stralen

JA! is voor iedereen. Voor elke vrouw die durft te stralen. Of je nu 26 of 66 jaar oud bent. Maatje 34 draagt of 44. Het maakt niet uit. Het enige dat telt is dat jij vol zelfvertrouwen voor jezelf durft te staan. Want wanneer jij volmondig ja tegen jezelf durft te zeggen, met al jouw (im)perfecties, wordt het leven alleen maar mooier. 

DSC_3020_PS.jpg

JA!

25 vrouwen die voor een unieke fotoshoot kiezen

25 vrouwen die hun verhaal delen en anderen inspireren

Een magazine met al deze bijzondere verhalen en foto's

Hoe het werkt

JOUW INVESTERING

De shoot stemmen we helemaal af op jouw wensen. We kunnen zo groot of zo klein uitpakken als jij wilt. Wat is jouw droom voor deze shoot? Hoe wil jij jezelf zien en voelen? Droom het niet alleen, maar gun het jezelf.  

Dit is wat de vrouwen zeggen die jou voorgingen:
 

"De shoot was heel leuk en gezellig! Maureen stelt je echt op je gemak. Ik had nul ervaring en vond het erg spannend, maar gaandeweg ging het me steeds beter af. Vooral omdat Maureen zo positief was, wat me steeds meer zelfvertrouwen gaf! Dit was gewoon gaaf om te doen! Een leuke herinnering en bijzondere ervaring!  ❤️"

_- Eline (49) -

"Heerlijk!! Dat omschrijft deze shoot het beste… helemaal voor mijzelf en het was heel warm en vertrouwd! Ik heb echt een queen gezien op de camera. Iedere vrouw verdient dit, zo mooi!" 

- Senne (36) -

"Het leek me leuk om eens een keer door professionals foto's te laten maken. Het was leuk om te doen en een hele belevenis op zich. Het was een hele fijne shoot. Maureen staat open voor ideeën en legt alles geduldig uit."

- Anita (56) -

Lees hun persoonlijke verhalen binnenkort in de JA! blog op de website
 

 

Ik hoop vrouwen mee te geven wat ik zelf heb ervaren, namelijk de transformerende kracht van fotografie. Voor veel vrouwen is het een grote stap om echt iets voor haarzelf te doen. Helemaal zoiets als een fotoshoot boeken. Maar echt naar jezelf kijken, daar zit zoveel kracht in. Soms is het net die push om te beseffen dat je nog even door moet, een andere koers moet varen of dat je echt trots mag zijn op wie je bent en wat jij hebt bereikt. Dit is waar het voor mij om draait. Even stilstaan en beseffen, echt beseffen waar jij nu staat in jouw leven. Daar mag je behoorlijk trots op zijn!

DSC_1538_PS_DEF.jpg

Vertel mij in een vrijblijvend gesprek alles over JA!

Dankjewel voor je bericht!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn