"25 prachtige vrouwen,
25 bijzondere verhalen en
25 fantastische portretten.
Ben jij er een van?"

Ik nodig je uit voor een stijlvolle en unieke fotoshoot die de schoonheid en kracht van jou als vrouw viert. Met prachtige portretten en de persoonlijke verhalen van elk van de 25 vrouwen  gepubliceerd in een limited edition magazine. Fantastisch als jij daar een van bent!

fotoshoot-maureen-mijne-fotografie.jpg
Zeg JA! tegen de vrouw die jij nu bent

Schoonheid kent geen kledingmaat, geen leeftijd, geen kleur. Jouw schoonheid is onbegrensd en die mag je laten zien. Zeg JA! tegen de vrouw die jij nu bent. Ja tegen de vrouw waar je nou trots op mag zijn.

 

Of je nu 26 of 66 jaar oud bent. Maatje 34 draagt of 44. Het maakt niet uit. Het enige dat telt is dat jij vol zelfvertrouwen voor jezelf durft te staan. Want wanneer jij volmondig ja tegen jezelf durft te zeggen, met al jouw (im)perfecties, wordt het leven alleen maar mooier.

"Zeg JA!  tegen jezelf. Want jij mag gezien en gehoord worden." 


Deze geweldige belevenis is nu te boeken voor 
€300

(Totale waarde €500)


 

Vul vrijblijvend je gegevens in en ik vertel je graag alles over de shoot.

Dankjewel voor je bericht!

DSC_0479_PS2_edited.jpg

"Iedere vrouw verdient dit.
Zo mooi."

Senne boekte de JA! shoot.

Senne

glamour-shoot-maureen-mijne.jpg
DSC_9738_PS.jpg

"Een geweldige experience"

Deze dag draait om jou. Met jouw haar en make-up helemaal  on-point voor een echt WOW-effect en in verschillende outfits. Van glamour, boudoir tot lekker casual . Alles wat jij wilt .

Ik coach je helemaal tijdens het poseren om lekker ontspannen voor de camera te staan. Met prachtige portretten van jezelf als resultaat.

Tijdens jouw persoonlijke revealsessie bij mij in de studio kies jij jouw portretten en bijzondere fotoproducten zoals wall art. Je kunt het zo klein of zo groot maken als jij wilt. De keuze is helemaal aan jou! 

"Jouw verhaal doet er toe"

JA! is zoveel meer dan een fotoshoot. Het is het moment dat jij letterlijk en figuurlijk in de spotlights stapt en jezelf laat zien. Dat verhaal over jou, de weg die jij hebt afgelegd om de vrouw te worden die jij nu bent. Dat verhaal doet er toe en is het waard om gedeeld te worden.  

 

Want hoe mooi is het als wij vrouwen van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen motiveren en inspireren. Jouw verhaal en dat van al die andere vrouwen worden als aandenken gebundeld in een mooi magazine. Om te koesteren en te herinneren.

high-heels-2561844_1920.jpg

Consult, kledingadvies & styling

glass-3081015_1920.jpg

Professionele make-up en haarstyling

camera-4219677_1920 (1).jpg

Magazinestyle fotoshoot

"Hoe mooi is het als wij vrouwen ons podium pakken en verhalen met elkaar delen, om elkaar te inspireren en te motiveren."
 

DSC_0702_PS.jpg

Eline (49)

"De shoot was heel leuk en gezellig! Maureen stelt je echt op je gemak. Ik had nul ervaring en vond het erg spannend, maar gaandeweg ging het me steeds beter af. Vooral omdat Maureen zo positief was, wat me steeds meer zelfvertrouwen gaf! Dit was gewoon gaaf om te doen! Een leuke herinnering en bijzondere ervaring!  ❤️"

DSC_0535_PS2.jpg

Senne (36)

"Heerlijk!! Dat omschrijft deze shoot het beste… helemaal voor mijzelf en het was heel warm en vertrouwd! Ik heb echt een queen gezien op de camera. Iedere vrouw verdient dit, zo mooi!" 

DSC_0023_PS2.jpg

Anita (56)

"Het leek me leuk om eens een keer door professionals foto's te laten maken. Het was leuk om te doen en een hele belevenis op zich. Het was een hele fijne shoot. Maureen staat open voor ideeën en legt alles geduldig uit."

DSC_0702_PS.jpg

"Dit was gewoon gaaf om te doen. Een leuke herinnering
en bijzondere ervaring."

Eline boekte de JA! shoot.

Eline

Ik hoop vrouwen mee te geven wat ik zelf heb ervaren, namelijk de transformerende kracht van fotografie. Voor veel vrouwen is het een grote stap om echt iets voor haarzelf te doen. Helemaal zoiets als een fotoshoot boeken. Maar echt naar jezelf kijken, daar zit zoveel kracht in. Soms is het net die push om te beseffen dat je nog even door moet, een andere koers moet varen of dat je echt trots mag zijn op wie je bent en wat jij hebt bereikt. Dit is waar het voor mij om draait. Even stilstaan en beseffen, echt beseffen waar jij nu staat in jouw leven. Daar mag je behoorlijk trots op zijn!

DSC_7860_PS.jpg
DSC_3063_2.jpg