top of page

FOTOSHOOT JA!

Ik nodig je uit voor een portret experience, zodat je voelt hoe fenomenaal jij bent. 

portrait photography utrecht
Dit is voor jou

Je verdient het om je zelfverzekerd en mooi te voelen. Je verdient een tastbare herinnering aan jouw innerlijke kracht en veerkracht. Je verdient het ook om jezelf te trakteren op een ervaring waar je van kunt genieten en die

je kunt koesteren.
 

 

Dat is Fotoshoot JA. Een one-of-a-kind experience met alle aandacht voor jou. Even niet zorgen of regelen, maar tijd voor jezelf. Weg van alle hectiek. Het is het moment dat jij letterlijk en figuurlijk in de spotlights stapt en jezelf laat zien.

De Experience

Wanneer heb je voor het laatst iets geweldigs voor jezelf gedaan?

Dit is echt even genieten. Jezelf op de eerste plek zetten. Met mooie make-up, prachtige haarstyling en fantastische outfits. Het is fun, verfrissend en laat een onuitwisbare indruk achter diep van binnen. 

Met als aandenken een mooi magazine met jouw portret en verhaal en dat van alle andere

vrouwen die deelnemen aan deze

speciale foto experience.

portrait photography utrecht

Waar kun je naar uitzien?

Preconsult vooraf

In een consult leren we elkaar beter kennen en help ik jou je droomsessie ontwerpen.

 

Fantastische look

Een professionele make-up & hair artist zorgt tijdens de shoot voor extra magie. Alles naar jouw smaak. 

 

Poseren als een pro

Portretsessie van 2 uur waarbij ik je helemaal begeleid bij het poseren. Met 3 kledingwissels. Je kunt kiezen voor glamour, boudoir, casual. Wat jij wilt.

 

Jouw persoonlijke reveal

In een persoonlijke revealsessie, ongeveer 2 weken na de shoot, kun jij jouw favoriete portretten kiezen.

 

Een luxe fine art print

Tijdens de reveal kies jij jouw fine art print naar keuze (20x30 cm). Wil je meer prints bestellen, een collectie of wall-art? Ook dat is mogelijk.

Magazine met jou erin

Jouw portret en dat van alle andere vrouwen die deelnemen wordt opgenomen in een mooi magazine. Bijzonder aandenken aan deze geweldige ervaring en periode in jouw leven. 

 

Fotoshoot JA is te boeken voor

€295

portrait photography utrecht

Eline (49) boekte JA

"Ik ben er nog steeds als vrouw en als moeder en daar ben ik trots op."

portrait photography utrecht
potrait photography utrecht

"This portrait session took out a side of me that I have never seen before. It opened my eyes. Thank you for making me see myself
in a different way."

Alfi (47)

Vul vrijblijvend je gegevens in en ik vertel je graag alles over de shoot.

In welke stijl heb je interesse?

Dankjewel voor je bericht! Ik neem z.s.m. contact met je op.

portrait photography utrecht
portrait photography utrecht

Senne (36)

"Heerlijk!! Dat omschrijft deze shoot het beste… helemaal voor mijzelf en het was heel warm en vertrouwd! Ik heb echt een queen gezien op de camera. Iedere vrouw verdient dit, zo mooi!" 

portrait photography utrecht

Anita (56)

"Het leek me leuk om eens een keer door professionals foto's te laten maken. Het was leuk om te doen en een hele belevenis op zich. Het was een hele fijne shoot. Maureen staat open voor ideeën en legt alles geduldig uit."

portrait photography utrecht

Eline (49)

"De shoot was heel leuk en gezellig! Maureen stelt je echt op je gemak. Ik had nul ervaring en vond het erg spannend, maar gaandeweg ging het me steeds beter af. Vooral omdat Maureen zo positief was, wat me steeds meer zelfvertrouwen gaf! Dit was gewoon gaaf om te doen! Een leuke herinnering en bijzondere ervaring!  ❤️"

portrait photography utrecht

Waarom Fotoshoot JA?

 Dit gaat over trots zijn op wie jij bent. Dit gaat over trots zijn op wat jij als vrouw hebt bereikt. Dit gaat ook over de wereld laten zien dat schoonheid niet afneemt met de jaren. Dit is voor jou. Je hebt verdriet meegemaakt en ook geluk. Het heeft je gevormd tot de prachtige vrouw die jij vandaag bent. Is dat het niet waard om gevierd te worden?  

portrait photography utrecht
portrait photography utrecht

Over mij

Toen ik in 2012 voor het eerst een camera vasthield was daar binnen no-time een liefde voor portretfotografie. In 2018 shiftte mijn focus naar het vastleggen van vrouwen. Ik wil elke vrouw door mijn lens laten zien hoe waardevol en bijzonder ze is. Want als vrouwen zetten we zo vaak de behoeften van anderen voor die van onszelf. We vergeten soms om voor onszelf te zorgen. We zijn te vaak te druk om even op onszelf te focussen. Maar een portretsessie is een kans om daar verandering in te brengen. Het is een ongekende transformatie. Om jezelf weer terug te vinden en je schoonheid te omarmen. Dat gecombineerd met heel veel fun maakt het zo ontzettend de moeite waard. 

bottom of page