top of page

FOTOSHOOT JA!

Ik nodig je uit voor een portret experience, zodat je voelt hoe fenomenaal jij bent. 

portrait photography utrecht
Dit is voor jou

Je verdient het om je zelfverzekerd en mooi te voelen. Je verdient een tastbare herinnering aan jouw innerlijke kracht en veerkracht. Je verdient het ook om jezelf te trakteren op een ervaring waar je van kunt genieten en die

je kunt koesteren.
 

 

Dat is Fotoshoot JA. Een one-of-a-kind experience met alle aandacht voor jou. JA is voor elke vrouw die durft te stralen. Of je nu 26 of 66 jaar oud bent. Maatje 34 draagt of 44. Het maakt niet uit. Het enige dat telt is dat jij vol zelfvertrouwen voor jezelf durft te staan. Want wanneer jij volmondig ja tegen jezelf durft te zeggen, met al jouw (im)perfecties, wordt het leven zoveel mooier.

Wanneer heb je voor het laatst iets geweldigs voor jezelf gedaan?

Dit is echt even genieten. Jezelf op de eerste plek zetten. Met mooie make-up, prachtige haarstyling en fantastische outfits. Het is fun, verfrissend en laat een onuitwisbare indruk achter diep van binnen.

portrait photography utrecht

Waar kun je naar uitzien? 


Dit is een onvergetelijke ervaring die je de rest van je leven meedraagt. Met als aandenken een mooi magazine waarin jouw portret en verhaal wordt gedeeld.

Je kunt genieten van:

Jouw droomsessie uitwerken

In een consult leren we elkaar beter kennen en help ik jou je droomsessie ontwerpen.

 

Fantastische look

Een professionele make-up & hair artist zorgt tijdens de shoot voor extra magie. Alles naar jouw smaak. 

 

Poseren als een pro

Portretsessie van 2 uur waarbij ik je helemaal begeleid bij het poseren. Met 3 kledingwissels. Je kunt kiezen voor glamour, boudoir, casual. Wat jij wilt.

 

Jouw persoonlijke reveal

In een persoonlijke revealsessie, ongeveer 2 weken na de shoot, kun jij jouw favoriete portretten kiezen.

 

Een luxe fine art print

Tijdens de reveal kies jij jouw fine art print naar keuze (20x30 cm). Wil je meer prints bestellen, een collectie of wall-art? Ook dat is mogelijk.

Magazine met jou erin

Jouw portret en dat van alle andere vrouwen die deelnemen wordt opgenomen in een mooi magazine. Bijzonder aandenken aan deze geweldige ervaring en periode in jouw leven. 

Jouw investering is €295 voor

een onvergetelijke ervaring

(Nog 4 plekjes!)

portrait photography utrecht

Eline (49) boekte JA

"Ik heb veel doorstaan en om mezelf dan zo op de foto te zien, dat gaf wel een kick. Toen ik de foto's op Facebook plaatste heb ik zoveel complimenten gekregen. Dat geeft echt een extra boost. Voor mij laat het zien dat ik het toch maar mooi heb geflikt, ik sla me er wel doorheen. Ik ben er nog steeds, als vrouw en als moeder en daar ben ik trots op."

portrait photography utrecht
potrait photography utrecht

"This portrait session took out a side of me that I have never seen before. It opened my eyes. Thank you for making me see myself
in a different way."

Alfi (47)

portrait photography utrecht
portrait photography utrecht

Waarom Fotoshoot JA?

 Dit gaat over trots zijn op wie jij bent. Dit gaat over trots zijn op wat jij als vrouw hebt bereikt. Dit gaat ook over de wereld laten zien dat schoonheid niet afneemt met de jaren. Dit is voor jou. Je hebt verdriet meegemaakt en ook geluk. Het heeft je gevormd tot de prachtige vrouw die jij vandaag bent. Is dat het niet waard om gevierd te worden?  

portrait photography utrecht

Voor wie is Fotoshoot JA?

Fotoshoot JA is voor elke vrouw. Sommige van de dames die je voorgingen zijn fulltime mama of oma, anderen hebben een  kantoorbaan, zijn verpleegkundige, runnen hun eigen bedrijf, werken in de kinderopvang, zijn creatievelingen, muzikant, accountant, lerares,

noem maar op. Wat ik je wil zeggen... leg jezelf geen grenzen op.

Deze experience is ook voor jou. 

Mag ik iemand meenemen? 

Zeker! Misschien vind je het fijn om iemand mee te nemen

als mentale steun of gewoon voor de gezelligheid.

Wil je deze ervaringen samen met je zus, beste vriendin, moeder of dochter delen? Ook  dat kan. Voor een gereduceerde sessieprijs van €150 euro kunnen ook zij genieten van deze belevenis.

Ik kan niet poseren. Hoe los je dat op? 
 

Ik heb als portretfotograaf jarenlange ervaring met het poseren

van vrouwen.  Van xs tot plussize. Je bent dus in goede handen. Ik leg alles stap voor stap uit. Je zult merken dat het ineens vanzelf gaat en dat je er zelfs plezier in gaat hebben. 

Ik sta nooit goed op de foto 
 

Wat ik erg belangrijk vind is dat we elkaar al een beetje leren kennen voorafgaand aan de shoot. Ik geloof in persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat jij helemaal de ervaring krijgt waar je op hoopt. Dat je ontspannen bent en het vertrouwen hebt in mij, maar vooral ook in jezelf. Daar werken we tijdens het consult en de contactmomenten tot aan de shoot naartoe. Die persoonlijke aandacht maakt een wereld van verschil tijdens de shoot, waardoor je veel meer ontspannen bent en jezelf kunt zijn

portrait photography utrecht
portrait photography utrecht

Senne (36)

"Heerlijk!! Dat omschrijft deze shoot het beste… helemaal voor mijzelf en het was heel warm en vertrouwd! Ik heb echt een queen gezien op de camera. Iedere vrouw verdient dit, zo mooi!" 

portrait photography utrecht

Anita (56)

"Het leek me leuk om eens een keer door professionals foto's te laten maken. Het was leuk om te doen en een hele belevenis op zich. Het was een hele fijne shoot. Maureen staat open voor ideeën en legt alles geduldig uit."

portrait photography utrecht

Eline (49)

"De shoot was heel leuk en gezellig! Maureen stelt je echt op je gemak. Ik had nul ervaring en vond het erg spannend, maar gaandeweg ging het me steeds beter af. Vooral omdat Maureen zo positief was, wat me steeds meer zelfvertrouwen gaf! Dit was gewoon gaaf om te doen! Een leuke herinnering en bijzondere ervaring!  ❤️"

Lieve vrouw,

"Mijn wens voor jou is dat je dit moment voor jezelf durft te pakken. Naar jezelf durft te kijken en zegt, ja hier ben ik."

Liefs,
Maureen 

bottom of page