top of page
glamour-shoot-maureen-mijne-fotografie.jpg

Glamour & boudoirshoot

Of je nu een geschenk wilt geven aan jezelf of aan je geliefde, een glamour of boudoirshoot is de perfecte manier om jezelf te verwennen. Om jouw sensualiteit, vrouwelijkheid en kracht te omarmen. 

Ik nodig je uit voor een geweldige fotoshoot experience in mijn studio in Utrecht. Smaakvol, professioneel en empowerend. Met veel persoonlijke aandacht bij de voorbereiding van jouw glamour of boudoirshoot, professionele haarstyling en make-up en coaching bij het poseren. Alles om jouw belevenis onvergetelijk te maken. 

Heerlijk!! Dat omschrijft deze shoot het beste. Helemaal voor mezelf en het was heel warm en vertrouwd. Ik heb echt een queen gezien op de camera. Iedere vrouw verdient dit. Zo mooi.

- Senne - 

Naam, titel

DSC_0479_PS2_edited.jpg
glamour-shoot-maureen-mijne-fotografie.jpg

Met mijn sessies, The Boudoir Experience, Fotoshoot JA! en Boundless Beauty, creëer je prachtige beelden
die een leven lang meegaan.

Fotoshoot JA

Vier jezelf als vrouw met deze experience inclusief magazine met jou erin.

DSC_9738_PS.jpg

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

DSC_3539.PS_jpg.jpg


De Boudoir Experience

Stap in jouw vrouwelijkheid en sensualiteit.

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Over mij

Toen ik in 2012 voor het eerst een camera vasthield was daar binnen no-time een liefde voor portretfotografie. In 2018 shiftte mijn focus naar het vastleggen van vrouwen. Ik wil elke vrouw door mijn lens laten zien hoe waardevol en bijzonder ze is. Want als vrouwen zetten we zo vaak de behoeften van anderen voor die van onszelf. We vergeten soms om voor onszelf te zorgen. We voelen ons misschien onzeker of zijn te druk om even op onszelf te focussen. Maar een portretsessie is een kans om daar verandering in te brengen. Het is een ongekende transformatie. Om jezelf weer terug te vinden en je schoonheid te omarmen. Dat gecombineerd met heel veel fun maakt het zo ontzettend de moeite waard

DSC_0100_PS_klein.jpg

Boundless Beauty

Zie de elegante,
fenomenale
vrouw
die jij bent.

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

bottom of page