top of page

STRONGER

Geweldig als jij daar een van bent!

IK FOTOGRAFEER 30 VROUWEN

VOOR DE STRONGER CAMPAGNE.

Het sluitstuk van deze empowerende reis is een feestelijke Stronger foto-expositie ter ere van alle vrouwen die deelnemen.

DSC_8395_PS.jpg

It did not break you.

It made you stronger

 

Je hebt verdriet meegemaakt en ook geluk. Elk seizoen in je leven heb je doorstaan en heeft je gemaakt tot de prachtige vrouw die je vandaag bent. Je staat nog steeds. Ondanks alles. Weet dat je het meer dan waard bent om gezien en gevierd te worden.

DSC_0796_PS2.jpg

Eline (49)

"Ik heb veel doorstaan en om mezelf dan zo op de foto te zien, dat gaf wel een kick. Toen ik de foto's op Facebook plaatste heb ik zoveel complimenten gekregen. Dat geeft echt een extra boost. Voor mij laat het zien dat ik het toch maar mooi heb geflikt, ik sla me er wel doorheen. Ik ben er nog steeds, als vrouw en als moeder en daar ben ik trots op."

Omarm je kracht

Dit is zoveel meer dan een fotoshoot. Dit is zo'n moment in je leven om vol zelfvertrouwen te staan voor wie jij bent. Te genieten van de aandacht voor jezelf. Want je verdient het om de vrouw die je nu bent vast te leggen in prachtige portretten. Even niet druk te zijn met anderen, maar te beseffen dat jij nummer 1 mag zijn.

DSC_0535_PS2_edited.jpg

Wat houdt Stronger in? 

Met Stronger wil ik de kracht en moed van vrouwen een podium geven. Dit gaat niet alleen om een geweldige shootbelevenis. Dit gaat ook om jouw verhaal. De weg die je hebt afgelegd om te komen waar jij nu bent. Dat vieren we met Stronger. Afsluitend met een feestelijke Stronger foto-expositie ter ere van alle vrouwen die deelnemen. 

Wat is de investering? 

Jouw investering is €350. Naast een empowerende portetbelevenis en de foto-expositie, ontvang je ook nog een luxe fine art print (waarde €195) . Maar bovenal krijg jij jezelf te zien in al je vrouwelijke kracht. Een onvergetelijke ervaring die je de rest van je leven meedraagt.

Waar kun je naar uitzien? 

Ontwerpen van jouw droomsessie

In een persoonlijk gesprek voorafgaand aan de shootdag help ik jou je droomsessie ontwerpen.

 

Fantastische look

Een professionele make-up & hair artist zorgt tijdens de shoot voor extra magie. Alles naar jouw smaak. 

 

Poseren als een pro

Portretsessie van 2 uur waarbij ik je helemaal begeleid bij het poseren. Met 3 outfits. Je kunt kiezen voor glamour, boudoir, casual. Wat jij wilt.

 

Jouw persoonlijke reveal

In een revealsessie, ongeveer 2 weken na de shoot, krijg jij  jouw portretten te zien in de studio en kun je weer even terug naar het moment en genieten.

 

Inclusief een luxe fine art print

Tijdens de reveal kies jij jouw fine art print naar keuze

(20 x 30 cm). Deze is inbegrepen in de experience.

Wil je meer prints bestellen, een collectie of wall-art? Ook dat is mogelijk.

Stronger foto-expositie

Jouw portret, en dat van alle andere vrouwen die deelnemen, wordt opgenomen in een bijzondere foto-expositie. Een mooie afsluiting van deze

geweldige belevenis.

De expositie vindt eind 2023 plaats. 

Boek vandaag nog jouw plek.

portrait photography utrecht

Q&A

Voor wie is Stronger?

Dit is voor elke vrouw. Of je nu 42 of 72 bent.

Maatje s draagt of xxl. Dat maakt helemaal niks uit. Waar het om gaat is dat jij voor jezelf durft te staan en je poduim pakt.... leg jezelf geen grenzen op.

Deze experience is ook voor jou. 

Mag ik iemand meenemen naar de shoot

Zeker! Misschien vind je het fijn om iemand mee te nemen

als mentale steun of gewoon voor de gezelligheid.

Wil je deze ervaringen samen met je zus, beste vriendin, moeder of dochter delen? Ook  dat kan. Voor een gereduceerde sessieprijs van €150 euro kunnen ook zij genieten van deze belevenis.

Ik kan niet poseren. Hoe los je dat op? 

Ik heb als portretfotograaf jarenlange ervaring met het poseren

van vrouwen.  Van xs tot plussize. Je bent dus in goede handen. Ik leg alles stap voor stap uit. Je zult merken dat het ineens vanzelf gaat en dat je er zelfs plezier in gaat hebben. 

Ik sta nooit goed op de foto 

Wat ik erg belangrijk vind is dat we elkaar al een beetje leren kennen voorafgaand aan de shoot. Ik geloof in persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat jij helemaal de ervaring krijgt waar je op hoopt. Dat je ontspannen bent en het vertrouwen hebt in mij, maar vooral ook in jezelf. Daar werken we tijdens het consult en de contactmomenten tot aan de shoot naartoe. Die persoonlijke aandacht maakt een wereld van verschil tijdens de shoot, waardoor je veel meer ontspannen bent en jezelf kunt zijn

Kan ik meer fotoproducten bestellen?

Naast jouw favoriete fine art print die bij de experience inbegrepen is, kun je extra fine art prints bestellen als je ze mooi vindt. Of misschien geef je liever de voorkeur aan wall art of een (mini) album. Ook dat kan. Ik vertel je graag meer over de verschillende opties tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Ik wil graag deelnemen, hoe meld ik me aan ?

Leuk dat je deel wilt zijn van Stronger! Via onderstaande link kun je een call met mij inplannen. Ik bel je dan op en beantwoord graag alle vragen die je hebt.

Mega_Mat_White_mockuo met Elina.jpg
DSC_0023_PS2.jpg
DSC_5156.jpg

Hi, ik ben Maureen!

Ik ben een 45-jarige portretfotograaf uit Utrecht. Al meer dan tien jaar leg ik mensen en momenten vast met mijn camera, en op dit moment werk ik aan een van mijn meest krachtige portretseries: Stronger. Mijn passie is het vastleggen van de schoonheid van alledaagse vrouwen en hen een onvergetelijke fotoshoot-ervaring te bieden. Een ervaring die hun legacy viert en hun verhaal tot leven brengt. Je bent het absoluut waard om in het middelpunt van de belangstelling te staan en jezelf te overladen met de liefde en bewondering die je verdient. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten.

DSC_6616_mockup_website.jpg
portrait photography utrecht
potrait photography utrecht

"This portrait session took out a side of me that I have never seen before. It opened my eyes. Thank you for making me see myself
in a different way."

Alfi (47)

Vul vrijblijvend je gegevens in en ik vertel je graag alles over de shoot.

In welke stijl heb je interesse?

Dankjewel voor je bericht! Ik neem z.s.m. contact met je op.

DSC_8038.jpg
portrait photography utrecht

Senne (39)

"Heerlijk!! Dat omschrijft deze shoot het beste… helemaal voor mijzelf en het was heel warm en vertrouwd! Ik heb echt een queen gezien op de camera. Iedere vrouw verdient dit, zo mooi!" 

portrait photography utrecht

Anita (56)

"Het leek me leuk om eens een keer door professionals foto's te laten maken. Het was leuk om te doen en een hele belevenis op zich. Het was een hele fijne shoot. Maureen staat open voor ideeën en legt alles geduldig uit."

portrait photography utrecht

Eline (49)

"De shoot was heel leuk en gezellig! Maureen stelt je echt op je gemak. Ik had nul ervaring en vond het erg spannend, maar gaandeweg ging het me steeds beter af. Vooral omdat Maureen zo positief was, wat me steeds meer zelfvertrouwen gaf! Dit was gewoon gaaf om te doen! Een leuke herinnering en bijzondere ervaring!  ❤️"

bottom of page