top of page
boudoirshoot

BOUDOIRSHOOT: 5 MYTHES DOORBROKEN

Laten we het hebben over boudoirfotografie! Er zijn zoveel misvattingen rond deze versterkende kunstvorm, dus laten we het daarover hebben!
 

Mythe 1: Boudoirfotografie is alleen voor supermodellen
Je ziet misschien veel geweldige vrouwen als je naar boudoirportretten online kijkt. Maar laat me je vertellen, boudoirfotografie is voor ELKE vrouw, ongeacht leeftijd, maat of vorm. Het gaat erom je geëmancipeerd te voelen, je unieke schoonheid te vieren en je zelfverzekerdheid voor de camera te omarmen.

 

Mythe 2: Boudoirfotografie draait alleen om naaktheid en seksuele aantrekkingskracht.
Absoluut niet! Hoewel boudoirfotografie sensueel en intiem kan zijn als je je daar prettig bij voelt, draait het uiteindelijk om het vastleggen van je authentieke zelf en het benadrukken van je beste kenmerken op een versterkende manier die bij jou past.

 

Mythe 3: Boudoirfotografie is alleen voor vrouwen in relaties.
Fout! Boudoirfotografie is een viering van JOU - of je nu single bent, in een relatie zit, of een mijlpaal zoals een verjaardag of jubileum viert. Het is een kans om jezelf te verwennen, je zelfvertrouwen een boost te geven en prachtige beelden te creëren die je een leven lang zult koesteren.

 

Mythe 4: Je hebt professionele haar en make-up nodig.
Hoewel sommige vrouwen ervoor kiezen om zich op te tutten voor hun boudoirmoment, is het volledig optioneel. Boudoirfotografie gaat erom je authentieke zelf vast te leggen, dus voel je vrij om te komen zoals je bent - zonder make-up, rommelig haar en al.

 

Mythe 5: Boudoirfotografie is alleen voor jonge vrouwen.
Absoluut niet! Boudoirfotografie is tijdloos en leeftijdsloos. Of je nu in je 20s, 50s of ouder bent, je verdient het om je mooi, zelfverzekerd en geëmancipeerd te voelen. Je bent nooit te oud om je schoonheid te vieren en je vrouwelijkheid te omarmen.

 

Als je hebt geaarzeld vanwege deze misvattingen, hoop ik dat deze post je heeft geïnspireerd om de sprong te wagen en je eigen boudoirsessie te boeken. Geloof me, je zult er geen spijt van krijgen! Laten we je unieke schoonheid vieren en prachtige beelden creëren die je voor altijd zult koesteren.

Boek jouw call en laten we kennismaken!

Samen creëren we stijlvolle en krachtige portetten die jou een gevoel van immense trots geven. 

bottom of page