Over mij

Ik weet het nog heel goed. Het was nog twee jaar tot mijn 40e verjaardag en ik was al plannen aan het maken om in dat levensjaar mooie portretten van mezelf te laten maken. Want 40 worden, dat was wel een belangrijke en mooie mijlpaal voor mij. Then life happened en het kwam er bijna niet van. Het was een fase in mijn leven waarin het op zijn zachts gezegd allemaal even wat minder lekker liep. Ik voelde me minder mezelf. Minder Maureen. Totdat ik mijn foto's zag en besefte dat ik er nog gewoon was. Dat beeld dat ik van mezelf zag, speelde een belangrijke rol in de verandering die ik op dat moment onderging. Voor het eerst in tijden zag ik mezelf weer. Echt. Zoals ik was. Het was voor mij een extra push om uit mijn dal te klimmen en weer de vrouw te worden die ik altijd was geweest. Dat het zien van mijn portret dat teweeg kon brengen, had ik van tevoren nooit kunnen bedenken.

"We investeren veel, maar niet altijd genoeg in onszelf" 

​Die persoonlijke ervaring is uiteindelijk ook waarom ik als fotograaf nu doe wat ik doe. Want zeker als vrouw leven we vaak een druk leven en staan we er niet altijd bij stil wie we zijn en hoe mooi en bijzonder we eigenlijk zijn. We investeren veel, maar niet altijd genoeg in onszelf. We vergeten soms dat we in de eerste plaats mens en vrouw zijn. Een beetje van onszelf. Het drukke bestaan en de rollen die we daarin kunnen innemen als moeder, dochter, vriendin, partner, werknemer of ondernemer doen ons dat soms compleet vergeten. Want zeg eens eerlijk, hoeveel ballen hou jij nu in de lucht?

"Stap voor de camera en laat zien wie jij bent" 

​En misschien ben jij al stappen verder en besef je dat aandacht voor jezelf essentieel is. Dat moment voor jezelf. Dat je even uit de hectiek van je dagelijkse leven stapt.  En neem jij dat moment om echt naar jezelf te kijken. te zien waar je nu in het leven staat. Waar jij nu ook bent, wat jouw leven  ook behelst, ik nodig je uit om te ervaren wat de kracht van fotografie is. Als een persoonlijk eerbetoon aan die vrouw die jij nu bent. Daar hoef je geen Michelle Obama of Doutzen Kroes voor te zijn. Je mag gewoon jezelf zijn. Jij. Dus stap voor die camera en laat zien wie jij bent. Aan jezelf. Voor jezelf. 

TEL

06-45128493

E-MAIL

Volg mij

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook