top of page
  • maureenmijne

Fotoshoot JA!
Als fotografe wil ik vrouwen bereiken en hen diezelfde transformerende en uplifting kracht van portretfotografie meegeven die ik zelf heb ervaren toen ik 40 werd. Voor het lanceren van mijn eerste bijzondere fotoshoot hoefde ik dan ook niet lang na te denken over de naam. Het was namelijk glashelder: JA.


Twee letters, een miniwoordje eigenlijk, maar o zo krachtig. Want hoe makkelijk is het om nee tegen jezelf te zeggen en jezelf af te keuren. En hoe moeilijk is het om die JA te zien en te voelen in jezelf. Ongeacht je leeftijd, je kledingmaat, die minder mooie karaktereigenschappen waar je af en toe van baalt en alle sh*t die je in je leven hebt meegemaakt. JA tegen jezelf zeggen is soms nog best een hele klus. Het gaat om jezelf zien en accepteren zoals jij nu bent. Met al jouw (im)perfecties.


Inmiddels heb ik de eerste dames voor JA! al mogen fotograferen en in de komende tijd volgen nog meer dames die elk hun eigen verhaal hebben. Al die verhalen worden samen met de portretten gebundeld in een mooi magazine. Als aandenken voor alle 25 dames en ook om andere vrouwen te inspireren. Ik ben superblij met de mooie connecties die ik mag maken en de kwetsbaarheid en openheid van elk van deze dames.

Eline is een van deze dames die fotoshoot JA! boekte. Haar verhaal staat nu online en kun je via deze pagina lezen. Je vindt er alles over fotoshoot JA!


Wil jij weten of fotoshoot JA! ook iets voor jou is? Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie of plan jouw kennismakingsgesprek in. Geheel vrijblijvend.

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page