top of page
  • maureenmijne

Een glamourshoot: Wat doe ik aan?

Bijgewerkt op: 17 mrt. 2023

Op een gewone dag kan deze vraag je al de nodige stress bezorgen. Voor de meesten is het nog stressvoller om te bedenken welke outfits je naar een fotoshoot aan moet. Je kunt je dus wel voorstellen dat dit een van de meestgestelde vragen is. No worries. Ik help je met het vinden van de juiste outfits!


Ik begin elke shoot met een goed gesprek. Daarin leren we elkaar al wat beter kennen en vertel jij mij onder andere:

- Wie jij bent en wat jouw wens is voor de shoot?

- In welke stijl je gefotografeerd wilt worden? Wil je een glamour-, mode- of boudoirshoot?

- Wat jouw lievelingskleuren zijn?


Nu zijn we klaar voor de styling. Allereerst gaan we aan de slag met wat jij in je garderobe hebt. Als je niet dat fantastische outfit hebt hangen waar je naar op zoek was, zijn er genoeg andere mogelijkheden. Was je al van plan om iets nieuws te kopen, dan is nu misschien het moment. Een mooie andere optie is om iets te huren. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel leuke adresjes waar je geweldige outfits kunt huren. Van nette pakken en mooie rokken tot de meest fantastische jurken. Daarnaast heb je volledige toegang tot mijn studiogarderobe met prachtige jurken en leuke jumpsuits.


Dus, ben je aan het stressen over wat je aan moet trekken? Niet nodig. Er zijn genoeg opties en ik help jou daar graag bij!

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page