top of page
  • maureenmijne

Ik kan niet poseren. Help!

Bijgewerkt op: 17 mrt. 2023

Waar laat ik mijn handen? Moet ik glimlachen of juist niet? Poseren. Het kan best een stressvolle dingetje zijn. Het fijne is dat het dus niet zo hoeft te zijn. Je hoeft geen ervaren "poser" te zijn om geweldige portretten te maken. Poseren kan echt iedereen met een beetje hulp.Het is namelijk mijn pakkie-an als fotograaf. Afhankelijk van de stijl, glamour, fashion, boudoir, heb ik een hele rits tips and tricks om je te helpen met poseren. Ik kijk altijd naar wie jij bent en wat jij wilt uitstralen. We zien er niet allemaal hetzelfde uit en dat is mooi. Ieder mens is uniek en dat is wat je wilt zien.


Misschien vraag je je nu af of het te geposeerd wordt en er nep uitziet? Ik kan je verzekeren dat dat niet zo is. Want tijdens de shoot is er altijd dat moment dat je helemaal ontspant en de poses die je hebt aangeleerd heel natuurlijk en met gemak laat flowen. Dat is die "sweet spot" waar we samen de mooiste en authentieke shots creëren. Daar ga ik voor.


Dus als je bang bent om voor de camera te staan ​​omdat je niet weet wat je moet doen? Maak je geen zorgen. Het komt allemaal wel goed. I've got your back


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page