top of page
  • maureenmijne

Een glamour of boudoirshoot: Wat kun je verwachten?

Bijgewerkt op: 17 mrt. 2023

Wat kan ik verwachten? Dat is wat de meeste mensen zich afvragen. Want wat kun je verwachten bij het boeken van een glamour of boudoirshoot bij mij? Elke portretfotograaf heeft weer zijn eigen stijl en aanpak. Mijn aanpak? Persoonlijke aandacht en oog voor wie jij bent in 3 stappen:


Jou leren kennen

Ik ben gespecialiseerd in portretten en ik wil niets liever dan dat jij een geweldige ervaring hebt. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om elkaar beter te leren kennen in een leuk gesprek vooraf. Waarom is deze shoot belangrijk voor je? En hoe kan ik jou helpen om datgene te realiseren dat jij wilt? We bespreken de styling, je favoriete kleuren, de portretstijl: wordt het allemaal glamour, ben je meer van de fashion styled foto's of heb je liever boudoir? Er is ontzettend veel mogelijk, maar het gaat er om wat bij jou past.


De fotoshoot

Drie uur. Dat klinkt best wel lang voor een shoot. Maar het is echt voorbij voordat je het doorhebt. Voor net dat beetje extra sprankeling, werk ik samen met een professionele make-up artist. Wil je net iets meer make-up, iets minder, een andere kleur of juist zo natuurlijk mogelijk? Het gaat erom dat jij helemaal op je gemak bent en prettig voelt bij het resultaat. En bij elke kledingwissel kijken we ook even welke make-up daarbij past. Ben je nerveus? Dat je het spannend vindt voor de camera is niet zo raar. Dat geldt voor de meeste mensen. Gelukkig heb ik al heel wat ervaring met het poseren voor de camera en kan ik je daar goed bij helpen. En zoals ik tegen al mijn klanten zeg, het komt echt helemaal goed!


Jouw portretten

Ik nodig je uit in mijn studio om samen jouw portretten te bekijken. Wat ik ook altijd meeneem, zijn een aantal geprinte portretten zodat jij een goed idee hebt hoe het er straks uitziet. Je ontvangt bij mij namelijk prints. Deze prints zijn een mooie en tastbare herinnering aan dit moment in je leven. Het is iets om jarenlang te koesteren. En daar draait het uiteindelijk om.


Dat was in het kort wat je kunt verwachten van een shoot bij mij. In deze posts lees je meer over styling voor de shoot, het poseren en de fotoproducten. Heb je nu vragen voor mij? Stuur mij gerust een bericht via deze link.
9 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page