top of page
boudoirshoot

WAT IS BOUDOIR?

Als je in Wikipedia opzoekt wat boudoir letterlijk betekent, dan staat er het volgende: "Een boudoir was een in de achttiende eeuw vooral in Frankrijk populair, meestal elegant ingericht vertrek, waarin de vrouw des huizes zich kon terugtrekken. Oorspronkelijk was het boudoir de ruimte gelegen naast de slaapkamer van de vrouw, waarin zij zich kon wassen en kleden."

Boudoir en de liefde voor jezelf 
Toen ook al was er de link met de sensualiteit van de vrouw en boudoir heeft zich echt ontpopt tot een eigen bijzondere fotografiestijl waar jij als vrouw centraal staat. Het mag om verleiden gaan, maar dat hoeft het zeker niet.

In de eerste plaats gaat het in mijn optiek om de liefde voor jezelf als vrouw waarin je sensualiteit zeker getoond mag worden. Jouw vrouwelijke kracht, in verbinding staan met dat deel van onszelf dat we soms wegstoppen of dat we alleen zien als iets in relatie tot een partner. Het is van jou en je mag het aan jezelf laten zien, ervaren, erkennen. 

In een vorm die bij jou past
Boudoir heeft door de sensualiteit iets spannends, voor sommigen zelfs iets wat ze not done vinden, of iets wat we niet bij onszelf vinden passen. Maar juist omdat boudoir in allerlei vormen getoond kan worden, is het toegankelijk voor veel vrouwen. Ja het mag helemaal naakt zijn of in lingerie, maar het mag net zo goed in een oversized trui zijn (lees ook zeker mijn tips over wat aan te doen naar een boudoirshoot).

Naakt is niet de essentie, maar de liefde voor jezelf en dat wat jou helemaal jou maakt. Dat mag wat mij betreft getoond worden. In welke vorm dan ook.

Meer weten over mijn boudoirshoot experience? Lees er hier alles over.

Samen creëren we stijlvolle en krachtige portetten die jou een gevoel van immense trots geven. 

bottom of page