top of page
boudoirshoot

WAT MOET IK AAN VOOR EEN BOUDOIRSHOOT

Op een gewone dag kan deze vraag je al de nodige stress bezorgen. Voor de meesten is het nog stressvoller om te bedenken welke outfits je naar een fotoshoot aan moet. Laatstaan een boudoirshoot. Je kunt je dus wel voorstellen dat dit een van de meest gestelde vragen is. No worries. Ik help je met het vinden van de juiste outfits.


Stap 1. Wat is jouw boudoirstijl?
Ik begin elke shoot met een goed gesprek. Daarin leren we elkaar al wat beter kennen en vertel jij mij onder andere:

- Wie jij bent en wat jouw wens is voor de shoot.

- In welke boudoirstijl je gefotografeerd wilt worden.  

Wil je iets zachts, stoers, uitdagends? Het kan allemaal.


Stap 2. Wat heb jij zelf in je kast hangen voor de shoot?

Nu zijn we klaar voor de echte styling. Allereerst gaan we aan de slag met wat jij in je garderobe hebt. Als je niet dat fantastische boudoirsetje hebt hangen waar je naar op zoek was, zijn er genoeg andere mogelijkheden. Was je al van plan om iets nieuws te kopen, dan is nu misschien het moment om jezelf te verwennen.

Stap 3. Zit er iets in de studiogarderobe wat je mooi vindt?
Als je een boudoirshoot bij mij boekt, heb je volledige toegang tot mijn studiogarderobe. Ik heb verschillende prachtige tule robes voor een wat meer zachte en romantische look, Ik heb lange en korte kanten kimono's in verschillende kleuren en heel veel losse tule en prachtige stoffen om mee te werken. Genoeg keuze om je boudoirshoot nét dat beetje extra te geven.

Dus, ben je aan het stressen over wat je aan moet trekken? Niet nodig. Er zijn genoeg opties en ik help jou daar graag bij. Boek jouw kennismakingscall. 

Samen creëren we stijlvolle en krachtige portetten die jou een gevoel van immense trots geven. 

bottom of page